Hele bestillingsprocessen krypteres ved hjælp af et moderne SSL-certifikat. Party.dk garanterer dig sikkerheden for dine betalinger og personlige data. Dine betalingsoplysninger er pålideligt beskyttet mod uautoriseret adgang på vores sikkerhedsserver (SSL-certifikat) og overføres ligesom dine kundedata i krypteret form

Hvis du opretter en kundekonto, når du afgiver din ordre, gemmer vi din fakturerings- og leveringsadresse samt din adgangskode.

Party.dk overholder sikkerhedsstandarderne i kreditkortindustrien (PCI DSS). Du kan til enhver tid anmode om oplysninger om de lagrede data eller anmode om sletning.

Her er vores fortrolighedspolitik.